domains Yeni Üye Katılım 3 Mar 2024 Mesajlar 11 Tepkime puanı 1 Puanları 1 26 Mar 2024 #1 ''Abi ton balığı avlarken 2 tane köpek balığı geldi rızkıma göz dikti inanamazsın. İkisini de 'pıçakladım lavukların, patates ettim kamilleri...'' Kamera olmasa inanılmayacak şeylerde bugün.
''Abi ton balığı avlarken 2 tane köpek balığı geldi rızkıma göz dikti inanamazsın. İkisini de 'pıçakladım lavukların, patates ettim kamilleri...'' Kamera olmasa inanılmayacak şeylerde bugün.
Batuhan Yeni Üye Katılım 21 Şub 2024 Mesajlar 11 Tepkime puanı 2 Puanları 1 26 Mar 2024 #2 Yaptığı hata köpekbalığı dibindeyken avlanmaya çalışmak köpekbalığını da kan tetiklediği için böyle bir şey olmuş.
Yaptığı hata köpekbalığı dibindeyken avlanmaya çalışmak köpekbalığını da kan tetiklediği için böyle bir şey olmuş.
Gigabyte Yeni Üye Katılım 22 Şub 2024 Mesajlar 35 Tepkime puanı 8 Puanları 3 26 Mar 2024 #3 Videoyu izlerken ben stresse girdim gerçekten.
KediFare7 Yeni Üye Katılım 21 Şub 2024 Mesajlar 35 Tepkime puanı 5 Puanları 3 26 Mar 2024 #4 Balıkçı: Allahtan üstümde çakı var, hemen çektim çakıyı, açtım... Yeğenler: Sonra amca? Balıkçı: Atladım köpekbalığının üstüne, karnına tak tak tak tak tak tak! Abi: Ziya! Çakıyla köpekbalığı mı öldürdün? Balıkçı: Öldürdüm! Öldürdüm abi ya! Yüzgeçlerini ayırdım köpekbalığının... Evet, sonunda kendisinin olduğu belirtilmiş, aksi takdirde farklı diyaloglar çıkabilir!
Balıkçı: Allahtan üstümde çakı var, hemen çektim çakıyı, açtım... Yeğenler: Sonra amca? Balıkçı: Atladım köpekbalığının üstüne, karnına tak tak tak tak tak tak! Abi: Ziya! Çakıyla köpekbalığı mı öldürdün? Balıkçı: Öldürdüm! Öldürdüm abi ya! Yüzgeçlerini ayırdım köpekbalığının... Evet, sonunda kendisinin olduğu belirtilmiş, aksi takdirde farklı diyaloglar çıkabilir!