Nike ayakkabı model önerileri (3.000 TL - 10.000 TL)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zoa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zoa

Yeni Üye
Kuzenimle ayakkabı alacağız, Nike önceliğim. Bütçem 3 bin TL ile 10 bin TL arası. Model önerilerinizi iletebilirseniz çok iyi olur. Ayakkabı alırken yardımınıza ihtiyacım var.

Kuzenimle ayakkabı alacağız, Nike önceliğim. Bütçem 3 bin TL ile 10 bin TL arası. Model önerilerinizi iletebilirseniz çok iyi olur. Ayakkabı alırken yardımınıza ihtiyacım var.
Aklınızda hangi tarz model var? Modele göre size yardımcı olabiliriz.

Slazenger aldım, 1500 TL'ye. İki tanesi de çok güzel ve rahat. Gerçi şimdi kampanya bitmiş. Kuzenim Converse giyerdi, bilmem kaça aldım, orijinal diye de hava atardı. Sonra aşil tendonunda sıkıntı yaşadı, düz tabanlı Converse giydiği için.

Aklınızda hangi tarz model var? Modele göre size yardımcı olabiliriz.
Air Force 1 veya Air Jordan tarzı ayakkabı bakıyorduk, sonra sosyal 'den yardım istemeye karar verdik.

Nike Air Monarch veya Jordan 1 Low tavsiye ederim.

Mizuno ve Asics markalarını öneririm, onlara bakabilirsin.

Air Force 1 veya Air Jordan tarzı ayakkabı bakıyorduk, sonra sosyal 'den yardım istemeye karar verdik.
Nike Jordan 1 Low güzel ayakkabıdır. Kesinlikle tavsiye ederim.

Geri