Aklınızda hangi tarz model var? Modele göre size yardımcı olabiliriz.Kuzenimle ayakkabı alacağız, Nike önceliğim. Bütçem 3 bin TL ile 10 bin TL arası. Model önerilerinizi iletebilirseniz çok iyi olur. Ayakkabı alırken yardımınıza ihtiyacım var.
Slazenger aldım, 1500 TL'ye. İki tanesi de çok güzel ve rahat. Gerçi şimdi kampanya bitmiş. Kuzenim Converse giyerdi, bilmem kaça aldım, orijinal diye de hava atardı. Sonra aşil tendonunda sıkıntı yaşadı, düz tabanlı Converse giydiği için.Kuzenimle ayakkabı alacağız, Nike önceliğim. Bütçem 3 bin TL ile 10 bin TL arası. Model önerilerinizi iletebilirseniz çok iyi olur. Ayakkabı alırken yardımınıza ihtiyacım var.
Air Force 1 veya Air Jordan tarzı ayakkabı bakıyorduk, sonra sosyal 'den yardım istemeye karar verdik.Aklınızda hangi tarz model var? Modele göre size yardımcı olabiliriz.
Mizuno ve Asics markalarını öneririm, onlara bakabilirsin.Kuzenimle ayakkabı alacağız, Nike önceliğim. Bütçem 3 bin TL ile 10 bin TL arası. Model önerilerinizi iletebilirseniz çok iyi olur. Ayakkabı alırken yardımınıza ihtiyacım var.
Nike Jordan 1 Low güzel ayakkabıdır. Kesinlikle tavsiye ederim.Air Force 1 veya Air Jordan tarzı ayakkabı bakıyorduk, sonra sosyal 'den yardım istemeye karar verdik.