Arkadaşımın sevgilisine karşı hislerini anlamakta zorlanıyorum, ne yapmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ebozbora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ebozbora

Yeni Üye
Arkadaşlar,

Size danışmak ve içimi dökmek için bu konuyu açıyorum.

Market sektöründe çalışıyorum. Bir kız vardı, yeni işe girmişti ve aramızda bir uyum olmuştu. Birkaç gün sonra biz sevgili olduk, ama kısa bir süre sonra ayrıldık. Ben 25 yaşındayım, o ise 18 yaşındaydı. Büyük duruyordu ve olgun gibiydi. Konuşmaya başlarken yaş sorun olursa hiç konuşmayalım dedim.

Sonra yanımda başka bir çocuk vardı, o da bu kıza ilgi duyuyormuş. Biz konuşurken bu çocuk onu arıyormuş, sonra biz ayrıldıktan sonra da bu iki kişi birbirleriyle çok konuşuyorlarmış. Ben artık yüz vermiyorum. Sonra bu kız bana yazdı, biraz konuştuk. Akşam aradım, birkaç gün boyunca akşamları aradım ama açmadı. Biraz ısrar ettim ve orada biraz küçük düştüm.

Kız bana, o çocuğun senin hakkında şöyle dediğini söyledi. Geçenlerde çocukla oturduk, o da kızın sana şöyle dediğini söyledi. Hatta benim onunla sevgiliyken konuştuğumuzu kız arkadaşına ve bu çocuğa da anlatmış. Bu çocuğun kız arkadaşı da bana kel diyormuş (saçımın ortası dökülüyor). Dün de ben buna yazdım, bana kel demiş falan. Ben bunu ciddiye almıyorum ama kendimle barışığım, saç ektirilebilir ama karakter ektirilemez. Biraz duygusal davrandım sanırım.

Ne hissettiğimi bilmiyorum ama çok küçük düştüğümü hissediyorum. İşten ayrılmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Yorumlarınızı merak ediyorum.

Seninle iyi dalga geçmişler kendini eğlence aracı olarak görmelerine izin verme kardeşim.

Dalgasına devam et ekmeğinde ol kardeşim.

İki günlük olay hocam. Çok takmayın dümdüz devam edin hayatınıza. Ufak mevzular bunlar, size öyle hissettirmiyor olabilir tabi orası ayrı.

Yönetim konu başlığının yanına bir sonraki konuya geç butonu eklenmeli. Böylece bazı konulardan hızlıca geçebiliriz. 2 dakikam okumakla, 2 dakikam da yazmakla geçti. Şu an için 4 dakikalık bir kaybım oldu. Bu kaybı kim karşılayabilir?

Buraya bu konuyu açıyor yazıyorsan, kendi kendine çözemiyorsan bir Psikoloğa görünün hocam.

Okumadım ama benim kadar salak olma derim bir kız uğruna 2 senede 4 milyon para harcadım yemedim yedirdim gezmediği görmediği yer kalmadı ona kimsesizim bana yanlış yapma dedim defalarca aldatmalara göz yumdum ama yine değişmedi bazı insanlar hayatınıza değişiklik katmaya gelir ve giderler 1-2 hafta oluyor kendim ayrıldım ve vazgeçtim hayatımda bir kişi için ağlamıştım bundan önceki ayrılığımda bu sefer duygu bile hissetmedim bazen üzülüyorum evet ama yaptığım eşikliklere aynı yaştayız ben yurtdışına giderek kafa dağıtmayı düşünüyorum damada tavsiye ederim kardeşim

Geri