Apple Vision Pro alınırı mı?

Esat Öztürk

Yeni Üye
Apple Vision Pro çok popüler peki bu gözlüğe bu kadar para vermek doğru mu? benzeri özellikte başka gözlük yok mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerçekten ben de merak ediyorum sürekli gündemde olan konu bu kadar para vermek doğru mu bilmem.

evet ya adamlar gerçtekten iyi tanıtıyorlar ürününü ve tüm dünya konuşuyor. İnsanın alası geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: EGA
Evet, fiyat olarak biraz pahalı ama aşağıda özelliklerini ve alternatiflerini bırakıyorum son karar sizin :)

Vision Pro'nun Özellikleri

Yüksek çözünürlüklü ekranlar: 3000 PPI'lik ekranlar, keskin ve net bir görüntüleme deneyimi sunuyor.
Göz takibi: Gözlerinizi takip ederek görüntüyü buna göre ayarlar, daha doğal bir VR deneyimi yaşatır.
El jesti kontrolü: Dokunmatik kontrolün yanı sıra el hareketlerinizle de cihazı kontrol edebilirsiniz.
Hafif ve ergonomik tasarım: Uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sunar.

Vision Pro'ya Alternatif Gözlükler

Meta Quest 3: Daha uygun fiyatlı bir seçenek ve kablosuz kullanım imkanı sunuyor.
Varjo X-4: Daha yüksek çözünürlüğe sahip ekranlar ve gelişmiş el takibi sunuyor.
Pimax Crystal: Daha geniş görüş açısı ve mini LED ekranlar sunuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkür ederim bunlar benim için çok faydalı oldu :)

Yeni çıkan bir teknoloji yaygınlaşması uzun süre alacaktır. Yenı çıkan tüm teknolojileri deneyimlemek ayrı bir zevk ama almalısınız.

Apple Vision Pro, şu anda piyasadaki en gelişmiş ve en pahalı artırılmış gerçeklik (AR) gözlüklerinden biri olarak kabul ediliyor.Eğer AR teknolojisine büyük ilginiz varsa ve en son teknolojiyi deneyimlemek istiyorsanız, Apple Vision Pro gibi ürünler size büyük bir deneyim sunabilir. Ancak, daha uygun fiyatlı alternatifler de mevcut. Özelliklerini ve alternatiflerini inceledikten sonra karar vermek size kalmış.

Geri