Ürün çekimi için DSLR fotoğraf makinesi önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasemin

Yeni Üye
Ürünlerimin çekimini yapabileceğim (dekupaj işlemleri vs.) ve gezilerimde kullanabileceğim (fotoğraf-video) bir DSLR makine araştırması yapıyorum. Araştırma yaptıkça kafam karışıyor. Canon R50 gözüme çarptı, fakat fiyatı çok yüksek geldi. Canon 600D'yi inceledim fakat çok eski bir model olduğu için tereddüt ettim. iPhone 11 pro max'im var, bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz. Fiyat ve performans açısından makul makine önerisi olan var mı? Teşekkür ederim.

600D ile hemen hemen aynı olan 200D elimde mevcut hocam. Performansını hiç beğenmiyorum, özellikle kapalı alanlarda. Belki çok doğru ışıklandırma ile güzel sonuçlar alınabilir ama iPhone bin kat daha iyi çekim yapıyor. Eğer ki, sağlam makina için bütçeniz yoksa, iPhone ile çekim yapmanız daha iyi olur.

Hocam ben Canon 250D kullanıyorum ve gayet memnunum. Size önerim ürün çekimi için ürün çekim çadırı kullanın. Canon 250D işinizi görecektir.

Hocam yeni başlayacaksan -sana önerim ikinci el makine alman yönünde olacak. Zamanla üst model cihazlara geçersin.

Geri