TWD 9. sezonunu altyazılı izlemeye geçmeli miyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasemin

Yeni Üye
Dizi izlerken genellikle Türkçe dublaj tercih ediyorum, fakat son zamanlarda TWD'nin 9. sezonunu izlemeye başladım ve bazı sezonlarını altyazılı olarak izlemenin daha iyi olabileceğini düşünüyorum. 9. sezon için altyazılı izlemeye geçmeli miyim yoksa Türkçe dublajda devam etmeli miyim?

8. sezonun dublajı güzeldi, ancak 9. sezonun dublajının kötü olduğunu duymuştum. Sesler karakterlerle hiç uyuşmuyor. Normal İngilizce sesiyle izlemek istedim, ancak alt yazıyı takip edemiyorum. İzleyen varsa alışabildi mi yoksa İngilizce mi devam etti? Diziden soğudum vallahi ya.

Ben TWD'yi çok severim, ama 9. sezonun dublajını duyduktan sonra 9. sezonun başından itibaren altyazılı olarak izlemeye başladım. Size bir bilgi vereyim, TWD Dead City ve Daryl Dixon dizilerinde eski dublajlar bulunuyor, ancak maalesef TWD The Ones Who Live dizisinde yok.

Hocam, zaten 10. sezonun başlamasıyla birlikte dizi bence çok saçmalamaya başladı. Bence final bölümü 8x16 olmalıydı, sonrası hiç ilgi çekici değil. Hatta dürüst olmak gerekirse, 10. ve 11. sezonları bazı bölümler hariç tamamen bitirmedim, çok sıkıcı buldum.

Kaliteli olduğunu söyleyebilirim, ama emin değilim. Alışkanlık diyebilirim, ancak altyazılı izlemeni veya alışmanı öneririm çünkü hem diğer sezonlar hem de spin-off'lar aynı dublajı kullanıyor.

Ben Dizibox'dan izledim.

Galiba Dizibox'dan kaldırılmış hocam, Dizipal'den izleyebilirsiniz.

Geri