Kaiser
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
Erkekler olarak kadınlar kadar bakımlı olamayacağımız ya da olmak istemeyeceğimiz bir gerçek. Çünkü 'erkek adam' dediğin, biraz daha ham madde gibidir. Fakat, aşağıda sayacağım şeyleri yapmamak için bahane olmamalı. Bence bunlara dikkat etmek, hem kendimize hem de çevremize saygının bir göstergesidir. Siz de eklemek istediğiniz maddeleri yorumlarda belirtebilirsiniz.
Başlıyorum:
● Dişleri fırçalamak (En azından günde 1 kez, çünkü hiç fırçalamayanlar da var maalesef.)
● Deodorant veya roll-on kullanmak (Her gün düzenli olarak.)
● Sabah kalkınca yüzü yıkamak (Yurtta kalmıştım; cidden yüzünü yıkamayan erkekler vardı.)
● Aşırı dar pantolon (tayt gibi) giymemek (Bence hiç yakışmıyor.)
● Tırnak yememek (Bazı erkeklerin tırnakları "torbacı tırnağı" gibi; gerçekten kötü görünüyor.)
● Ayakları düzenli olarak yıkamak
● Ayak mantarı önleyici sprey kullanmak (Tavsiye ederim.)
● Aynı çorabı en fazla 1 kez giymek
● Kokan ayakkabıları yıkamak (Makinede 20 dakikada rahatlıkla yıkanıyor.)
● Spora gitmek
● Kıyafetine özen göstermek (Efendi gibi giyinmek önemli.)
● Kulak çubuğu kullanmak
● Ayda en az 1 kez berbere gidip saç-sakal düzeltmek
● Bilgisayar oyunlarına fazla kaptırmamak
● Ayda 1 kez bölgesel tıraş olmak (Jiletle.)
● Burun kıllarını almak veya kısaltmak
● Kibar olmak
Siz de "Bu listede mutlaka olmalı!" dediğiniz maddeleri yorumlarda paylaşabilirsiniz.
Unutmayın, bakım sadece dış görünüşle değil, kendine ve insanlara saygıyla da ilgilidir.
Erkekler olarak kadınlar kadar bakımlı olamayacağımız ya da olmak istemeyeceğimiz bir gerçek. Çünkü 'erkek adam' dediğin, biraz daha ham madde gibidir. Fakat, aşağıda sayacağım şeyleri yapmamak için bahane olmamalı. Bence bunlara dikkat etmek, hem kendimize hem de çevremize saygının bir göstergesidir. Siz de eklemek istediğiniz maddeleri yorumlarda belirtebilirsiniz.
Başlıyorum:
● Dişleri fırçalamak (En azından günde 1 kez, çünkü hiç fırçalamayanlar da var maalesef.)
● Deodorant veya roll-on kullanmak (Her gün düzenli olarak.)
● Sabah kalkınca yüzü yıkamak (Yurtta kalmıştım; cidden yüzünü yıkamayan erkekler vardı.)
● Aşırı dar pantolon (tayt gibi) giymemek (Bence hiç yakışmıyor.)
● Tırnak yememek (Bazı erkeklerin tırnakları "torbacı tırnağı" gibi; gerçekten kötü görünüyor.)
● Ayakları düzenli olarak yıkamak
● Ayak mantarı önleyici sprey kullanmak (Tavsiye ederim.)
● Aynı çorabı en fazla 1 kez giymek
● Kokan ayakkabıları yıkamak (Makinede 20 dakikada rahatlıkla yıkanıyor.)
● Spora gitmek
● Kıyafetine özen göstermek (Efendi gibi giyinmek önemli.)
● Kulak çubuğu kullanmak
● Ayda en az 1 kez berbere gidip saç-sakal düzeltmek
● Bilgisayar oyunlarına fazla kaptırmamak
● Ayda 1 kez bölgesel tıraş olmak (Jiletle.)
● Burun kıllarını almak veya kısaltmak
● Kibar olmak
Siz de "Bu listede mutlaka olmalı!" dediğiniz maddeleri yorumlarda paylaşabilirsiniz.
Unutmayın, bakım sadece dış görünüşle değil, kendine ve insanlara saygıyla da ilgilidir.