Şirket aracı ile para kazanma yöntemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CasseD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CasseD

Yeni Üye
Gözlemliyorum ki şirket, personeline şehirler arası ve/veya ilçeler arası seyahatlerde kullanmaları için araç verip aylık maaş da ödüyor. İnternette aradığımda ise araçlarla seyahat ederek para kazanma imkanı sunan ilanlar yerine korsan taksi ilanları ile karşılaşıyorum. Şirketin verdiği araçlarla seyahat ederek para kazanma imkanı sunan ilanları nasıl bulabilirim?

Tek işinin bir yerden başka bir yere gitmek olduğuna emin misiniz? Birçok sektörde personel, araç verilerek farklı illerdeki müşterilere veya bayilere gönderilir. Gittiği ilde mutlaka yapması gereken bir iş vardır ki şirket onu oraya gönderir. Git, biraz dolaş, sonra gel demezler.

Tek işinin bir yerden başka bir yere gitmek olduğuna emin misiniz? Birçok sektörde personel, araç verilerek farklı illerdeki müşterilere veya bayilere gönderilir. Gittiği ilde mutlaka yapması gereken bir iş vardır ki şirket onu oraya gönderir. Git, biraz dolaş, sonra gel demezler.
Benim fark ettiğim kısım bu hocam, ben de merak ediyorum gidip ne yapıyorlar vs. Ben de böyle işe girmek istiyorum. İlan bulmam için iş modelinin ismini bilmem gerekiyor.

Ecza depoları, ilaç müessirleri, vb. özel marka tanıtımcıları gibi geldi aklıma ama...

Pazarlamacı olabilir mi? Şirketler her ay pazarlamacıları şehir dışına gönderir, rutin müşteri ziyareti ve yeni müşteri bulması için. Eğer araçları görüyorsanız, mutlaka pazarlamacılardır.

Bizde gizli müşteri ve mağaza kontrolleri için gidiyorlar, mesela benzin istasyonları veya A101 - Bim tarzı büyük mağazalar gibi düşünebilirsin.

Geri