Ses sistemi montajı: 16.5 cm derinliğindeki hoparlörü duvara nasıl monte edebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maltepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maltepe

Yeni Üye
Selam arkadaşlar, 16.5 cm derinliğinde hoparlörlerim var ve bunları duvara monte etmek istiyorum. Görseldeki gibi hoparlörü duvara nasıl monte edebilirim? İnternette duvar rafı bulamadım. Monte etmek için önerisi olan var mı?

1719227016918.png

Selam arkadaşlar, 16.5 cm derinliğinde hoparlörlerim var ve bunları duvara monte etmek istiyorum. Görseldeki gibi hoparlörü duvara nasıl monte edebilirim? İnternette duvar rafı bulamadım. Monte etmek için önerisi olan var mı?
İkili raf ayağı olarak internette arat ve çeşitli modeller karşına çıkacak. Boyutlarına uygun olanı bulduktan sonra uzun olanı satın al. Ardından ayakları duvara monte et ve hoparlörleri üzerlerine koyarak sağlam ve temiz bir görüntü elde edersin.

Raf veya başka destek olmadan hoparlörü monte etmek, bas vurulduğunda hoparlörün sarsılmasına ve düşmesine sebep olur. 4 adet köşebenti kabine vidalayıp dübelle duvara sabitleyebilirsiniz.

dolap kose baglanti sabitleme demir gonye köşebent.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok zahmetli işler önermişsiniz. İki adet uzun vida ve uygun dübel bulun. Duvarı delin, dübelleri yerleştirin ve sonra vidayı sıkın. Vida tamamen sıkılmadan önce boşluk bırakarak köşelerine oturtun, en basiti yöntemi böyle. Vida hizalamasına dikkat edin, duvarı fazla kirletmeyin.

Geri