Oto yıkama işletmesi hakkında merak edilen sorular

Karanlık

Yeni Üye
Oto yıkamada merak ettikleriniz mi var? Sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Ben oto yıkama işletmecisiyim, her sorunuza açık ve şeffaf şekilde cevap vereceğim. :)

Oto yıkamada merak ettikleriniz mi var? Sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Ben oto yıkama işletmecisiyim, her sorunuza açık ve şeffaf şekilde cevap vereceğim. :)
Çelik jantların arka kısımlarının, yani gövde içlerinin de parlamasını istiyorum. En iyi nasıl erişilebilirim, teşekkürler.

Hocam, mafyatik işler dönüyor mu? Haraç kesme olayları falan var mı, yoksa efsane mi?

Çelik jantların arka kısımlarının, yani gövde içlerinin de parlamasını istiyorum. En iyi nasıl erişilebilirim, teşekkürler.
Anlamadım hocam, örnek resim gösterirseniz sevinirim.

Merhaba hocam,

Ön jantlarda sürekli olarak yağ lekesi oluşuyor ve bunu yıkamalarda tam olarak çıkartamıyorlar sebebi nedir?

Yarın yıkama açsak, 200 bin nüfuslu bir ilçe için maliyet ne kadar olur? Ne kadar kazandırır? Ayda kaç kişi ile başlanır? Masraflar nelerdir?

Oto yıkama işinde hâlâ para var mı? Çoğunlukla jetonlu yerlerde araçlar yıkanıyor, benzin istasyonları vs. Herkes arabalarını kendisi yıkıyor. Aylık kazanç, iş durumu ve oto yıkama işletmesi açma maliyeti nedir?

Merhaba hocam,

Ön jantlarda sürekli olarak yağ lekesi oluşuyor ve bunu yıkamalarda tam olarak çıkartamıyorlar sebebi nedir?
Merhaba,

Yağ lekelerini kimyasal madde çıkarır, ben kullanıyorum. Müşterilerimin araçlarını yıkamadan önce jantlara güzelce sıkıyorum, demir tozu dahil, tertemiz yapıyor. Ama yıkamacıdan yıkamacıya değişiyor, herkes özenli iş yapmıyor. ;)

Geri