Çelik jantların arka kısımlarının, yani gövde içlerinin de parlamasını istiyorum. En iyi nasıl erişilebilirim, teşekkürler.Oto yıkamada merak ettikleriniz mi var? Sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Ben oto yıkama işletmecisiyim, her sorunuza açık ve şeffaf şekilde cevap vereceğim.![]()
Anlamadım hocam, örnek resim gösterirseniz sevinirim.Çelik jantların arka kısımlarının, yani gövde içlerinin de parlamasını istiyorum. En iyi nasıl erişilebilirim, teşekkürler.
Merhaba hocam,Oto yıkamada merak ettikleriniz mi var? Sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Ben oto yıkama işletmecisiyim, her sorunuza açık ve şeffaf şekilde cevap vereceğim.![]()
Yarın yıkama açsak, 200 bin nüfuslu bir ilçe için maliyet ne kadar olur? Ne kadar kazandırır? Ayda kaç kişi ile başlanır? Masraflar nelerdir?Oto yıkamada merak ettikleriniz mi var? Sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Ben oto yıkama işletmecisiyim, her sorunuza açık ve şeffaf şekilde cevap vereceğim.![]()
Sadece efsaneden ibaret. Herkes ekmeğine bakar hocam. Maraz Ali misali.Hocam, mafyatik işler dönüyor mu? Haraç kesme olayları falan var mı, yoksa efsane mi?
Merhaba,Merhaba hocam,
Ön jantlarda sürekli olarak yağ lekesi oluşuyor ve bunu yıkamalarda tam olarak çıkartamıyorlar sebebi nedir?