Müşteri Hizmetlerine Hızlı Bağlanma Taktiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasemin

Yeni Üye
Müşteri hizmetlerindeki sesli yanıt sistemlerini geçip müşteri temsilcisine bağlanmak çoğu firmada 5-10 dakika sürebiliyor. Müşteri hizmetlerini aradığınızda Sorununuzu birkaç kelimeyle söyler misiniz? dediklerinde, Müşteri Memnuniyeti derseniz sizi doğrudan müşteri hizmetlerine bağlıyorlar. Telefonda beklemek çok sinir bozucu oluyor. paylaştığım bilgi hayat kurtarır.

Merhaba,

Müşteri hizmetlerindeki sesli yanıt sistemlerini geçip müşteri temsilcisine bağlanmak çoğu firmada 5-10 dakika sürebiliyor. Müşteri hizmetlerini aradığınızda "Sorununuzu birkaç kelimeyle söyler misiniz?" dediklerinde, "Müşteri Memnuniyeti" derseniz sizi doğrudan müşteri hizmetlerine bağlıyorlar. Telefonda beklemek çok sinir bozucu oluyor. paylaştığım bilgi hayat kurtarır. :)
Teşekkürler, test sonucu %100 başarılı :)

Az önce test ettim ve %100 başarılı sonuç aldım. Taktik, 10 dakika zaman kaybından kurtulduk o zaman. Herkes duymasan aman haaa aramızda kalsın. :D

Merhaba,

Müşteri hizmetlerindeki sesli yanıt sistemlerini geçip müşteri temsilcisine bağlanmak çoğu firmada 5-10 dakika sürebiliyor. Müşteri hizmetlerini aradığınızda "Sorununuzu birkaç kelimeyle söyler misiniz?" dediklerinde, "Müşteri Memnuniyeti" derseniz sizi doğrudan müşteri hizmetlerine bağlıyorlar. Telefonda beklemek çok sinir bozucu oluyor. paylaştığım bilgi hayat kurtarır. :)
Ufkumu iki katına çıkaran bilgi için teşekkürler işte emek budur arkadaş.

Bugün vodafone tarifem bitti aradığımda denedim ama olmadı. Herhalde tüm müşteri temsilcileri uykuya dalmış yada işi bırakmış gibi 36 dk boyunca hatta bekledim.

Geri