İyi akşamlar. Sürekli aynı soruları soran ve benim gibi bu soruları belki milyonlarca insanın sorduğu bir durumda olduğumuzu düşünüyorum. Arkadaşlar, Azerbaycan'da sonunda maaşlı bir işe girdim. Daha önce buradaki bazı arkadaşlar, maaşlı bir iş bulmamı tavsiye etmişti. Şükürler olsun, artık çalışıyorum. Maaşım ileride yükselebilir, şu anda 500 manat civarında bir maaş alıyorum ve evime erken dönebiliyorum. Evli değilim ama iş durumum idare eder.
Beni tatmin eden bir iş arıyorum; yani, iş demeyelim de, para kazandıracak bir şeyler yapmak istiyorum. Mesela bir şeyler alıp satmak gibi bir iş olabilir mi, açıkçası bilmiyorum. Kendimi geliştirmek ve ek gelir elde etmek istiyorum. Şu anda Python programlama dilini öğreniyorum, ama henüz o seviyede değilim. Lütfen bana bir yol gösterin.
Beni tatmin eden bir iş arıyorum; yani, iş demeyelim de, para kazandıracak bir şeyler yapmak istiyorum. Mesela bir şeyler alıp satmak gibi bir iş olabilir mi, açıkçası bilmiyorum. Kendimi geliştirmek ve ek gelir elde etmek istiyorum. Şu anda Python programlama dilini öğreniyorum, ama henüz o seviyede değilim. Lütfen bana bir yol gösterin.