Kargo şubesinde ismime ait kargo var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Milk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Milk

Yeni Üye
E-ticaret sitesi satıcısından ürün satın aldım. Kargoyu verdiğini söyledi ama gerçekten verip vermediğinden emin değilim. Hangi kargo şirketi ve hangi şubeye göndereceğini biliyorum. Kargo şubesine ad-soyad bilgisiyle gidip böyle birine ait kargo olup olmadığını öğrenebilir miyim acaba? Telefon numarası bilgim yok. Kargo şubesine ismime ait kargo olup olmadığını sorabilir miyim?

E-ticaret sitesi satıcısından ürün satın aldım. Kargoyu verdiğini söyledi ama gerçekten verip vermediğinden emin değilim. Hangi kargo şirketi ve hangi şubeye göndereceğini biliyorum. Kargo şubesine ad-soyad bilgisiyle gidip böyle birine ait kargo olup olmadığını öğrenebilir miyim acaba? Telefon numarası bilgim yok. Kargo şubesine ismime ait kargo olup olmadığını sorabilir miyim?
Şube ile uğraşmadan, kargo şirketinin genel müdürlüğünü arayıp bilgi alabilirsiniz.

Tabii ki hayır. Kargo firması neden müşteri gizliliğini ihlal etsin ki? Eğer ürün satıyorsanız ve çalıştığınız firma ile iletişim kurmanız gerekiyor. Zaten böyle işlerde güveniniz yoksa, bu işi yapmamak en doğrusu.

Geri