İran İsrail'e saldırırsa Türkiye'nin duruşu ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Esat

Yeni Üye
Selam arkadaşlar,

İran, İsrail'e saldıracağını açıkladı.

Türkiye bu sahada ne yapar? Saddam Hüseyin'in 90'lardaki gibi ABD'nin askeri mi olur, sizce ne düşünüyorsunuz dostlar?

Bir şeyi herkes biliyorsa, o gerçekleşmez hocam. Ne Rusya'nın Ukrayna'ya saldıracağını duyduk, ne Hamas'ın İsrail'e saldıracağını. Bunlar boş gürültüden başka bir şey değil. Eğer olursa da yapacak bir şey yok.

Söylenti olduğunu düşünüyorum. Belki İran kendisine bir tehdit olarak görüyorsa yapabilir ama.

Bence İran, kendini sürekli gündemde tutmaya çalışıyor. Savaşın başından beri saldıracağını düşünüyorum.

İran, elindeki altınları satıyor ve bu sadece ons fiyatını yükseltmekten başka bir şey değil.

Hep Amerika'nın oyunları bunlar. Bize dokunmayan yılan bin yaşasın o zaman.

Gördüğün gibi, kimse bir şey düşünmüyor. Ben hep derim ama millet bazen linçe kalkışıyor. Burası öyle sıradan bir gündem veya sohbet forumu değil. Burası yüzde 90 ticaret, yüzde 10 ise bilgi forumu. Yani çıkıp dünya gündemiyle ilgili "SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?" gibi konuları burada açmak ÇOK SAÇMA...

Hep Amerika'nın oyunları bunlar. Bize dokunmayan yılan bin yaşasın o zaman.
Amerika'nın pek bir oyunu olduğunu göremiyorum, şahsen yaşadığım eyaletin başkanı Filistinli. Amerika taraf tutmaz, her toplumdan insanı barındırır. Amerika tarafsızdır. Eğer taraflı olsaydı, ne bir Filistinli olurdu yaşadığım yerde ne de başkan Filistinli olurdu, ne de Filistin bayrağı olan ev olurdu. Her şey söylentiden ibaret.

Hikaye devam ediyor. Bir şey yapamaz... Yıllardır aynı tiyatro...

Geri