iPhone'dan WhatsApp yedeklerimi Android'e nasıl aktarabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Murat

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, iPhone'dan WhatsApp yedeklerimi Android'e nasıl taşıyabilirim? İnternetten baya araştırdım, bir türlü olmuyor. Ücretli programlar denedim, ama onlar da işe yaramadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum. iPhone'dan Android'e WhatsApp yedek aktarma konusunda yardımcı olun lütfen! Teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar, iPhone'dan WhatsApp yedeklerimi Android'e nasıl taşıyabilirim? İnternetten baya araştırdım, bir türlü olmuyor. Ücretli programlar denedim, ama onlar da işe yaramadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum. iPhone'dan Android'e WhatsApp yedek aktarma konusunda yardımcı olun lütfen! Teşekkürler..
Merhaba, iPhone'dan Android'e WhatsApp yedeklerinizi aktarmak için birkaç yöntem deneyebilirsiniz.

WhatsApp, iPhone'dan Android'e geçişte yedek aktarmayı destekliyor. Yeni telefonunuzu kurarken, WhatsApp’ı yükleyin ve telefon numaranızı doğruladıktan sonra "Yedekten aktarma" seçeneğini takip edin. iPhone'unuzdan aktarma işlemi için bazı izinler isteyecektir. Eğer resmi yöntem işe yaramazsa, bazı üçüncü parti uygulamalar (örneğin, MobileTrans, Dr.Fone) yedeklerinizi aktarmanıza yardımcı olabilir. Uygulamaların çoğu ücretli ama bazıları deneme sürümleri sunuyor.

iPhone’daki WhatsApp yedeklerinizi Google Drive’a aktaramazsınız, ama Android’de WhatsApp’ı kurduğunuzda Google Drive üzerinden yedeğinizi geri yükleyebilirsiniz.

Geri