İcra borcu mağduru Gelecek Varlık'a tepkili!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Albayrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Albayrak

Yeni Üye
Şikayervar sitesinde birçok borçlu, Gelecek Varlık Yönetim'e ulaşamama ve borçlarını kapatmak için gereken desteği alamamaktan şikayetçi. Borçların fahiş şekilde artması ve borçluların ödeme isteğine rağmen engellenmesi de mağduriyetlere yol açıyor.

Türkiye İş Bankası AŞ'ye ait olan tüketici kredisi ve ek hesap borçlarını Gelecek Varlık'a devreden bir vatandaş, borcunu kapatmak istediğini fakat şirketle iletişim kuramadığını ve engellendiğini dile getiriyor. Borçlu kişiler, telefonla Gelecek Varlık'a ulaşamadığını ve internet sitesi üzerinden iletişim kurma girişimlerinin de sonuçsuz kaldığını belirtiyor. 19 bin 800 TL borcu olduğunu ve dosyayı kapatmak istediğini fakat şirketin yardımcı olmadığını söylüyor.

1717528850498.png

Borcun devredildikten sonra fahiş şekilde arttığını da ifade eden borçlu, 42 bin TL olan borcunun 55 bin TL olarak sisteme girildiğini ve uygun fiyatla devraldığı borç için dosya parasından fazlasının talep edildiğini aktarıyor. Borcunu ödemek isteyenlere yardımcı olunmaması ve borçların katlanmasına yol açılması da mağduriyetleri büyütüyor. Borçlu kişiler yasalara aykırı olduğunu ve haklarının ihlal edildiğini savunuyor. Gelecek Varlık Yönetim'in borçluluk mağdurlarına karşı tutumu ve borçların fahiş şekilde artması, birçok kişiyi tepkilendiriyor.

Gelecek varlık en acımasız varlık yönetim şirketi. Borçlu kişilerin yaşına bakıyorlar genç ise hiç indirim yapmıyorlar. Kimse kimsenin halinden anlamıyor.

iş çözmek istemiyorlar zaten varlık şirketleri tefeci olmuş devlet el atması lazım.

Geri