Şimdiye kadar hiç saç kesme amaçlı makas almadım ama berberim saçımı keserken pür dikkat izlerim. Oğlum henüz bebek, kuaförde hiç akıllı durmuyor, ne yaparsak yapalım dikkatini dağıtamıyoruz. Saç kesimi bir saatten uzun sürüyor ve ağlamaklı geçiyor. Geçen hafta bir cesaret gösterip oğlumun saçlarını evde makasla kendim kestim ve herkes çok beğendi. Sonra berberimize gösterdim, hatalarımı söylemesini istedim. Tek bir hata buldu ve onun da asla dikkat çekmeyeceğini, kuaför hariç kimse fark etmeyeceğini söyledi.
Saç önü, kulak çevresinden başlayarak ensesine kadar çok başarılı oldu. Çizgileri çok iyi ayarladım ve orantılı kısaltma yaptım. Görüntüyü gizliliğe verdiğim önemden dolayı paylaşamam, sadece deneyimimi aktarmak istedim.
Bence ekstra bir yeteneğim yok, sadece kuaförlük bana göre zor değil. Kursa gidenlerin eğitim seviyesinin düşük olduğunu ve abarttıklarını düşünüyorum. Stilistlere saygım sonsuz ancak bir mahalle berberi olmanın ufak bir eğitimle mümkün olduğunu düşünüyorum.
Saç önü, kulak çevresinden başlayarak ensesine kadar çok başarılı oldu. Çizgileri çok iyi ayarladım ve orantılı kısaltma yaptım. Görüntüyü gizliliğe verdiğim önemden dolayı paylaşamam, sadece deneyimimi aktarmak istedim.
Bence ekstra bir yeteneğim yok, sadece kuaförlük bana göre zor değil. Kursa gidenlerin eğitim seviyesinin düşük olduğunu ve abarttıklarını düşünüyorum. Stilistlere saygım sonsuz ancak bir mahalle berberi olmanın ufak bir eğitimle mümkün olduğunu düşünüyorum.