En Uygun Fiyatlı Mobil Hat Nereden Alınır? (Yedek Hat İçin Tavsiye)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orkun

Yeni Üye
Selam arkadaşlar, Yedek olarak kullanmak üzere bir Türk operatör mobil hattı almayı düşünüyorum ama fiyat olarak en uygun olanı tercih etmek istiyorum. Çok fazla kullanmayacağım, acil durumlar ve bazı işlemler için yedekte duracak sadece.

Netgsm diye operatör duydum ama tam detaylarını göremedim. Tecrübeli olan, bilgi sahibi hocalarım varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Yedek hat için temiz numara Netgsm uygun bende 510'lu numara almıştım. PTTCell ve Bimcell'i de fiyat açısından değerlendirebilirsiniz.

Bana da lazım, sanırım faturasız hatlarda en ucuzu Bimcell. 830 TL civarı gördüm.

Faturasız hatlarda en uygunu Netgsm. Turkcell altyapısını kullanıyorlar zaten çekim gücü de kaliteli.

Yedek hat için temiz numara Netgsm uygun bende 510'lu numara almıştım. PTTCell ve Bimcell'i de fiyat açısından değerlendirebilirsiniz.
Fiyatı ne kadar hocam, bir de faturasız değil mi? Son olarak, şubeleri var mı acaba yoksa direkt internetten mi sipariş veriyoruz? :D

Fiyatı ne kadar hocam, bir de faturasız değil mi? Son olarak, şubeleri var mı acaba yoksa direkt internetten mi sipariş veriyoruz? :D
Netgsm için link bırakıyorum, fiyatları buradan inceleyebilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Vodafone, Bim'den de ucuzdu. Mutlaka bayiye sor, ben 7 ay önce 300 TL’ye almıştım. O zaman Bimcell 550 küsürdü. Fiyat araştırması yapmadan hemen karar vermeyin derim.

Geri