Domain DNS adresi yönlendirme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mavi

Yeni Üye
Merhaba, Domain için önceden Google'da NS yönlendirmesi yapmıştım ama NS'ler doğru şekilde yönlendirilemedi. Sonunda domaini transfer ettik ve NS'leri yeniden girdik fakat şu anda sorun yaşıyorum. NS'ler 20 ülkeden 10'unda gözükmüyor ve sorunu 10 gündür çözmeye çalışıyorum. Gerçekten sinir bozucu. Görmeyen ülkelerden gelen mailler de gelmiyor. DNS kontrolcüsünde 20 ülkeden 10'unda kırmızı işaret var. Sorunu nasıl düzeltebilirim önerisi olan var mı? Acil desteğinize ihtiyacım var. NS yönlendirmesi yapılamıyor ve sorunu çözemiyorum. Teşekkürler.

Merhaba, Domain için önceden Google'da NS yönlendirmesi yapmıştım ama NS'ler doğru şekilde yönlendirilemedi. Sonunda domaini transfer ettik ve NS'leri yeniden girdik fakat şu anda sorun yaşıyorum. NS'ler 20 ülkeden 10'unda gözükmüyor ve sorunu 10 gündür çözmeye çalışıyorum. Gerçekten sinir bozucu. Görmeyen ülkelerden gelen mailler de gelmiyor. DNS kontrolcüsünde 20 ülkeden 10'unda kırmızı işaret var. Sorunu nasıl düzeltebilirim önerisi olan var mı? Acil desteğinize ihtiyacım var. NS yönlendirmesi yapılamıyor ve sorunu çözemiyorum. Teşekkürler.
Domaini taşımadan önce DNS yönlendirmesi yapmanız daha iyi olurdu. Normalde 24 saat içinde oturması gerekiyor. Benim Google Domain'de domainim var, sıkıntı olmuyor, direkt kendi sunucunun NS'lerini kullanmayı denediniz mi?

Cloudflare üzerinden yönlendirme yaparak sorunu çözebilirsiniz.

Panele erişiminiz varsa, DS Record kayıtlarını silin. Eğer böyle menü yoksa (örneğin Domainnameapi gibi bir hizmette), destek talebi (ticket) açın ve silmelerini isteyin. Sorun 5 dakika içerisinde düzelecektir.

Geri