Selamlar! Bugünki malum olayın ardından hemen araştırmalara başladım ve sonunda Netgsm İnternet tercih ettim. Kararımın ardından, 299 TL’ye 100 Mbps internet hizmeti alabileceğimi öğrendim ve şu an oldukça memnunum! Hız testlerinde 89 Mbps‘lik bir sonuç alıyorum ki bu, hattımın desteklediği maksimum hız olan 100 Mbps’ye oldukça yakın. Üstelik ping değerleri de oldukça tatmin edici.
Abone olmak isterseniz, sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGX1DBUSM üzerinden işlemlerinizi yapabilirsiniz. Böylece ilk 6 ay boyunca faturanızdan 40 TL tasarruf edebilirsiniz. Geçiş sürecim yalnızca 2 saat sürdü ve oldukça hızlı, temiz bir şekilde tamamlandı. Kesinlikle tavsiye ederim, hızlı ve sorunsuz oldu.
Ek olarak "Haziran 2025'e kadar Sabit Fiyat Garantisi" sunuyormuş firma. Araştırmalarıma göre en ucuzu Netgsm oldu.
Davet Kodu: NTGX1DBUSM
Abone olmak isterseniz, sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGX1DBUSM üzerinden işlemlerinizi yapabilirsiniz. Böylece ilk 6 ay boyunca faturanızdan 40 TL tasarruf edebilirsiniz. Geçiş sürecim yalnızca 2 saat sürdü ve oldukça hızlı, temiz bir şekilde tamamlandı. Kesinlikle tavsiye ederim, hızlı ve sorunsuz oldu.
Ek olarak "Haziran 2025'e kadar Sabit Fiyat Garantisi" sunuyormuş firma. Araştırmalarıma göre en ucuzu Netgsm oldu.
Davet Kodu: NTGX1DBUSM
Moderatör tarafında düzenlendi: