ChatGPT'nin Cevapları Yetersiz mi? 20.000 Karakter İstediğimde Neden 7.000 Yazıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Feri

Yeni Üye
ChatGPT'den profesyonel prompt üzerinden, en az 20.000 karakterden oluşan bir temyiz yazısı yazmasını en az 100 defa rica ettim. Fakat, her seferinde bana verdiği cevaplar beklentilerimin çok altında kaldı.

Sürekli olarak 5.000-10.000 karakter arasında yazılarla geri dönüyor ve belirttiğim karakter sayısına ulaşmıyor. Ben de kendisine, "Neden beni anlamıyorsun?" diye defalarca sordum, o da her seferinde "Tamam, seni anladım, özür dilerim, hemen 20.000 karakter yazacağım" diyor, ancak yine 7.000 civarında bir şeyler yazıyor. Daha önce karşılaşan ve şaşıran bir arkadaşımız oldu mu acaba?

Uzun uğraşlar sonucu artık gerçekten yoruldum ve şaşkınlığım, üzüntüye dönmeye başladı. Değerli arkadaşlarımıza durumu açmak istedim.

ChatGPT'den profesyonel prompt üzerinden, en az 20.000 karakterden oluşan bir temyiz yazısı yazmasını en az 100 defa rica ettim. Fakat, her seferinde bana verdiği cevaplar beklentilerimin çok altında kaldı.

Sürekli olarak 5.000-10.000 karakter arasında yazılarla geri dönüyor ve belirttiğim karakter sayısına ulaşmıyor. Ben de kendisine, "Neden beni anlamıyorsun?" diye defalarca sordum, o da her seferinde "Tamam, seni anladım, özür dilerim, hemen 20.000 karakter yazacağım" diyor, ancak yine 7.000 civarında bir şeyler yazıyor. Daha önce karşılaşan ve şaşıran bir arkadaşımız oldu mu acaba?

Uzun uğraşlar sonucu artık gerçekten yoruldum ve şaşkınlığım, üzüntüye dönmeye başladı. Değerli arkadaşlarımıza durumu açmak istedim.
Token limiti mevcut. Birçok yapay zeka makale üreticisi, makaleyi ana hatlarına ayırarak her başlığı aynı bağlamda yazdırıp sonrasında bunları birleştiriyor. Tek seferde yazdırabileceğiniz karakter (veya token) sayısı sınırlıdır. Sınırı aşmak da mümkün değildir.

Google'ın Gemini yapay zekası vardı; bir süreliğine ücretsiz premium kullanım hakkı veriyordu. Orayı denediniz mi?

Minimum 20.000 karakterden oluşan bir temyiz istiyorsun, sana 10.000 karakter veriyor, hâlâ "ChatGPT akıllı değil" diyorsun. Sen yaz da, ChatGPT'yi utandır, hocam! :=)

Geri