Banka icra borcu bitti, 65 bin TL kredi kartı çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Barlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Barlas

Yeni Üye
Dostlar, galiba bankada bir hata oldu çünkü gerçek olduğuna pek inanasım gelmedi. O yüzden sormak istiyorum, bilen veya yaşayan kişiler cevaplarsa memnun olurum. Üç adet icralık dosyam vardı, geçen ay tamamını kapattım ve bankalarda kara listeye düştüm. Haliyle yakın zamanda evleneceğim için kredi, kredi kartı gibi şeylere ihtiyacım olacağını bildiğim için maaşımı aldığım iş bankasına dil döke döke 2 bin TL limitli kredi kartı çıkartabildim. Yavaş yavaş yükseltirim diye düşünüyordum. Garanti Bankası'na da başvuruyordum ama nafile, 1 TL dahi vermiyordu.

Dün gece Garanti Bankası'ndan çok harcama, havale vs. işlerim oldu ve az önce tekrar başvurmak istedim ve 65 bin TL'lik kredi kartı çıkarttı. Merak edip avans hesabı başvurusu yaptım, anında onay verdi. Bana tekrar hiç birşey olmadan kredi kartı vermesi normal bir şey mi? Çünkü üç senelik icralıktım ve bankalar yanımdan bile geçirmiyordu. Yaşayan veya fikri olan var mı acaba?

Hocam, artık kara liste diye bir şey yok. Yeni düzenleme geldi. Kendinizi temizledikten sonra hangi banka olursa olsun kredili ürün kullanabilirsiniz.

Reis, borç batağına düşmemiz için bankalar bize yeterince güzellik yapıyor zaten.

Bankalar artık faizler yüksek olduğu için para satamayınca çıldırdı. :D

Geri