A Haber'in YouTube kanalı çalındı! Tesla araba tanıtım kanalı olarak kullanılıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yakamoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yakamoz

Yeni Üye
A Haber YouTube Kanalı çalındı, kullanıcı adı Tesla araba kanalı olarak değiştirildi. Konu, A Haber'i desteklemek veya desteklememek değil. Her hangi televizyon şirketinin kanalı nasıl çalınıyor? YouTube'un geri almaması, hatta 7 günlük koruma önlemlerini neden uygulamaması gibi konular var.

1719230764467.png

Onaylı youtube kanalının kullanıcı adının nasıl değiştirilebileceğine izin verilmesi, her dokunuşta 7 günlük güvenlik önlemleri uygulaması gibi durumlar nasıl etkiliyor? Kanalın güvenlik önlemleri olduğunu düşünürdüm, örneğin telefon doğrulaması yapılmasını beklerdim, fakat böyle bir şey yok. Bugün A Haber çalınabilirse, yarın Sözcü TV de çalınabilir ve hesaplarımızın hepsi tehlikeye girebilir. Dev şirketlere nasıl güvenebiliriz? Böyle savunmasız olunabilir mi? Düşünsenize televizyon şirketi olarak, kanalınızın çalındığını...

SpaceX olmamış, en azından Tesla tanıtımı yapıyor.

Kanalı yöneten çalışan kişi, zararlı sitelerden rat veya virüs kapmış büyük ihtimal.

Artık hesap çalınma olaylarının bilerek göz yumulduğunu veya yapıldığını düşünüyorum. Gündem olmak için yapıyorlar.

Geri