550 bin TL ile ne iş yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Queaxtra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Queaxtra

Yeni Üye
29 yaşındayım ve asgari ücrete razıyım. LC Waikiki, DeFacto gibi yerlere CV yolladım, henüz dönüş alamadım. Asıl mesleğim yazılım (frontend) ve 2 yıl iş tecrübem var. 1,5 yıldır iş ilanı bulamıyorum, sektörü yapay zeka mı etkiledi bilmiyorum. Kendimi bunalımda hissediyorum. Kenarda 550 bin TL birikimim var. Siz olsanız ne yapardınız? 550 bin TL ile ne iş yapılır?

Fiziksel ürün mü? Dijital ürün mü satacaksınız? Parayı bildiğiniz işe yatırmanızı öneririm. Aksi takdirde hiç olursunuz.

29 yaşındayım ve asgari ücrete razıyım. LC Waikiki, DeFacto gibi yerlere CV yolladım, henüz dönüş alamadım. Asıl mesleğim yazılım (frontend) ve 2 yıl iş tecrübem var. 1,5 yıldır iş ilanı bulamıyorum, sektörü yapay zeka mı etkiledi bilmiyorum. Kendimi bunalımda hissediyorum. Kenarda 550 bin TL birikimim var. Siz olsanız ne yapardınız? 550 bin TL ile ne iş yapılır?
550 bin TL paran varsa neden LCW gibi asgari ücrete çalışmayı düşünüyorsun? Bas git yurt dışına.

Oto yıkama dükkanı açın, o paranın daha fazlasını kazanacağını garanti ediyorum. Ben işe girmeden önce hiç mal varlığım yoktu, şimdi ise 1 evim, 1 BMW arabam, sahibi olduğum dükkanım ve arsam var. Oto yıkama dükkanı ise bana ait değil, kiralık.

Geri