2024'de ikinci el Xbox 360 Slim alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sezgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sezgi

Yeni Üye
Arkadaşlar, 2020 civarında Xbox 360 için büyük bir hevesim vardı. Maalesef o dönemde 500TL'ye alamamıştım. Şimdi PS 3 fiyatlarına baktım, 6K TL vermek istemem PS 3'e. 4K civarlarında ikinci el Xbox 360'lar bulunuyor, bir tane almayı düşünüyorum.

Korsan kullanacağım için oyun parası falan sıkıntı değil. Fat kasaları kesinlikle almam. Slim tarzı 360'lara bakıyorum. Başka bir konu, artık bilgisayarda oyunların tadı kalmadı, biraz da konsolda oynamak istiyorum.

FIFA 17, Blur, Forza Horizon 2, Call of Duty, GTA 4 veya 5 gibi oyunlar oynayacağım. Sizce alınır mı?

Alınır hocam, Xbox kolu alıp emülatör üzerinden de oynayabilirsiniz. Xenia’yı kullanmak da basit.

Bütçen 4K ise sistem toplayamazsın. Xbox 360 Elite'i kırılmış olarak 450 TL'ye almıştım ben (120GB). İstediğim oyunu USB ile yüklüyordum. Dediğin oyunlarda FIFA 17 hariç hepsi yüklüydü (FIFA 19 vardı). Red Dead Redemption, NFS Most Wanted, Resident Evil 4, PES 2018, WWE 2014 gibi bir sürü oyunu kendi başıma yükledim.

Not: Arkadaşın zaten bir sistemi olduğunu düşünüyorum. Yine de eğer ucuza bulunursa Xbox alınabilir. Hem nostaljik bir deneyim olur hem de birkaç kişi olduğunuzda çok eğlenceli olabilir.

Geri