100K takipçili organik Instagram hesabı kaç TL eder?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beeq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beeq

Yeni Üye
Merhaba, Uzun bir aradan sonra sosyal medya üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum. İlk 1-2 ay Instagram hesabı kasmaya odaklanmayı planlıyorum. Bu süreçte aklıma takılan bir soruyu sizlere danışmak istedim. Şu anda 100K tamamen organik, bot kullanılmamış Instagram hesabı ne kadar fiyata satılır/satılıyor? Piyasa durumu nedir? Görüşlerinizi almak istedim. Hafta içi birkaç farklı konseptte Instagram hesabı açıp takipçi kasmaya başlayacağım. Duruma göre bu konuyu güncelleyebilirim. Sizce, 100K organik Instagram hesabı kaç TL eder?

Reels izlenmeleri ve etkileşime göre fiyatlar değişir. Eğer Reels izlenmeleri ve etkileşim yüksekse, 15-20K TL civarında edebilir. Reels izlenmeleri veya etkileşim düşükse, fiyat 1-2K TL civarına düşebilir.

40K civarında eder, aktiflik iyiyse hocam. Şu an piyasa böyle. Engin tecrübelerinizi konu olarak anlatırsanız, biz de faydalanabiliriz. Sayfa kasıyorum ama hep aynı yerde takılıyorum. 😁

Reels izlenmeleri ve etkileşime göre fiyatlar değişir. Eğer Reels izlenmeleri ve etkileşim yüksekse, 15-20K TL civarında edebilir. Reels izlenmeleri veya etkileşim düşükse, fiyat 1-2K TL civarına düşebilir.
100K organik hesap için 1-2K TL gibi rakamların düşük olduğunu düşünüyorum. Etkileşim kötü olsa bile organik hesapsa, minimum 10K TL olmalı.

Geri