Yeni Döngü: Hayatta Kalma Mücadelesi

BlindManThe

Moderator
Yönetici
New Cycle hayatta kalma odaklı, stratejik bir şehir kurma oyunudur.Güzel bir kaos ile bir oyunun başlaması benim için iç acıcı. Korkunç ve tehlikeli güneş patlamalarının ardından, insanoğlu kaosa sürüklendi. Sizin oyundaki göreviniz ve sorumluluğunuz , bir yerleşim yeri kurmak ve onu metropole dönüştürmektir. Bu elverişsiz dünya, sizi kum fırtınaları, kıtlıklar, orman yangınları ve diğer doğal afetlerle sınayacak. Hazırlıklı olun, her zaman hızlı hareket edin. Doğa dışında endişelenmeniz gereken diğer şeyler de olacak: mülteci krizleri, huzursuzluk, salgınlar… Bu bana bir yerlerden tanıdık geliyor ama hadi hayırlısı . Karşılaşacağınız zorluklar listesi uzun. Medeniyetinizin çökmesini önlemek için zor kararlar almanız gerekecek.

HALKINIZI LİDERLİK EDİN

İnsanlarının temel ihtiyaçlarını karşılayın. Yiyecek, su, araçlar ve giysileri dağıtın. Ayrıca günlük çalışma programlarını düzenleyin. Halkınızın yaşamını eğlenceyle zenginleştirin tutupta disko yada bar açmayın , hastalıkları önleyin ve tıbbi tesisler kurarak halkınızın sağlığını iyileştirin. Her yeni üye topluluğunuza katıldığında, unutulmuş eski dünya teknolojilerini yeniden keşfetmeye bir adım daha yaklaşırsınız. Yani her üye bir teknoloji araştırması gibi düşünün.

Oyun da her türlü aksiyonu yaşayacaksınız ama asıl önemli olan o kararlar. Liderler zor kararları verirken iki kere düşünür bunu asla unutmayın.

NOT : Oyunu az bir süre oynadığım için bazı özeliklerin farkına varamadım.

Geri