Xiaomi Note 13 Pro Plus alınır mı?

Yatırım Kurdu

Yeni Üye
Merhaba. Xiaomi Note 13 Pro Plus telefonu almak istiyorum. Türkiye'de olanı pahalı olduğu için 13.500 TL'ye yurtdışından ayarlatıyorum. Cihazın, Note serisinin son ürünü olduğunu düşünüyorum. 12 GB ve 16 GB RAM seçenekleri bulunuyor. Ben 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip olanı almayı planlıyorum.

Bütçem dolayısıyla yurtdışından alıyorum. Sizin önerebileceğiniz farklı bir alternatif var mı, yoksa sizce bu telefonu almalı mıyım?

Telefon almadan önce özellik olarak düşük de olsa, TR garantili almanız daha iyi olabilir. Yurt dışında kullanmayacaksanız, yerel garanti ve servis avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Aman diyeyim hocam,

Aslında bakıldığında cihaz çok güzel duruyor ama yurtdışından gelen cihazların neredeyse hepsi Çin malı. İçlerine sahte ROM yükleyip gönderiyorlar. Bazı seride bootloader kilidi açılmıyor, tek çözüm server, onun da 90 dolar ücreti var.

Alacağınız cihazın model koduna dikkat edin.

Satın alacağınız kişiden model kodunu isteyin, ancak ayarlardan değil etiketten fotoğraf atsın, kontrol edin. Model kodunun son hanesi C olursa Çin cihazı, G olursa global demek.

Geri