Video'da ki ses ve konuşmayı yazıya dökecek sistem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Analiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Analiz

Yeni Üye
Merhaba,

Yaklaşık 1 saatlik videonun konuşma sesini metine yani yazıya saniye saniye dökümünü alabileceğim sistem arıyorum. Amacım, metni videoya alt yazı olarak eklemek. Özellik olarak, sistemin 00:05-00:10 arasındaki gibi zaman aralıklarını da göstererek cümleleri ayrı ayrı belirtmesi gerekiyor.

Merhaba,

Yaklaşık 1 saatlik videonun konuşma sesini metine yani yazıya saniye saniye dökümünü alabileceğim sistem arıyorum. Amacım, metni videoya alt yazı olarak eklemek. Özellik olarak, sistemin 00:05-00:10 arasındaki gibi zaman aralıklarını da göstererek cümleleri ayrı ayrı belirtmesi gerekiyor.
Render programına sayaç ekleyip sesi metne dönüştürme özelliği ekleyebilirsiniz.

Aradığınız özellik birçok render programında mevcut. Capcut'ta bile olması gerekli.

Merhaba,

Capcut'ta otomatik altyazı ekleme seçeneğiyle yapabilirsiniz.

Transkriptor, konuşmaları metin dosyalarına dönüştüren, yapay zeka destekli Chrome uzantısı. Ses ve Video kayıtlarınızı metin haline getiriyor.

Geri