Superonline Müşteri Temsilcisi Maceram: Internet Hızım Neden Düştü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferdolans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ferdolans

Yeni Üye
4 yıldır Superonline kullanıyorum ve aşırı memnunum, bunu belirteyim. Fakat, yaşadığım zaman kaybı ve stresi paylaşmak istiyorum.

Geçen hafta pazartesi, 200 MB olan internetimi kampanya sayesinde 1000 MB'a yükselttim. Zaten bunu istiyordum, arayıp yaptırdım. Ancak yaptırmadan önce, "Modemim Wi-Fi 5, bu hızdan verimli şekilde yararlanabilir miyim?" diye sordum. Cevapları: "Tabii ki, modeminiz destekliyor."

Paket yükseldikten sonra ne oldu dersiniz? Geçmişte aldığım hız (180-200 MB) bile yanımda kalmadı, sürekli bağlantım kopuyordu. Bir hafta boyunca her gün konuştum, modemi resetlediler ama sorun düzelmedi. Her konuşmamda, "Modemim destekliyor mu?" diye sordum; hep "Evet, sorun ondan değil" cevabını aldım.

Son olarak, cuma günü arayıp teknik servis talep ettim. "Yaptığınız hiçbir şeyi kabul etmiyorum, gelsinler baksınlar" dedim. Cumartesi günü servis geldi ve ne yazık ki, modemimin desteklemediği ortaya çıktı. Bir haftada yaptığım 12 konuşmadaki tüm bilgiler yanlışmış.

Modem değişti ve ücret 520 TL oldu. Sorun çözüldü; şu an hızım Wi-Fi üzerinden 700-900 MB arasında geliyor. Geçen haftaki kullanımımın faturası da edilmeyecek, bu da sorun değil ama neden kimse insanların zamanının da önemli olduğunu anlamıyor? Böylece basit bilgiye rağmen, çalışanlar neden doğruyu söylemiyor?

Size tavsiyem, müşteri hizmetlerine güvenmeyin; eve servis çağırın, baksınlar.

Geri