Merhabalar,
Daha önce birkaç tanınmış markanın Whey proteinlerini kullandım ve hepsinde ishal sorunu yaşadım. Sanırım içeriklerinde bir maddeye karşı alerjim var. Her seferinde aynı sorunu yaşayınca kullanamadım. Benim için bitkisel içerikli olması önemli. Aranızda organik protein tozları kullanan var mı acaba? Karın ağrısı ve ishal gibi sorunlar yaratmayan bir öneri alabilir miyim? Yine karın ağrısı, ishal gibi sorunlar oluşturur mu? Kullanan veya bilgisi olan var mı?
Baktığım saf organik proteinler:
Daha önce birkaç tanınmış markanın Whey proteinlerini kullandım ve hepsinde ishal sorunu yaşadım. Sanırım içeriklerinde bir maddeye karşı alerjim var. Her seferinde aynı sorunu yaşayınca kullanamadım. Benim için bitkisel içerikli olması önemli. Aranızda organik protein tozları kullanan var mı acaba? Karın ağrısı ve ishal gibi sorunlar yaratmayan bir öneri alabilir miyim? Yine karın ağrısı, ishal gibi sorunlar oluşturur mu? Kullanan veya bilgisi olan var mı?
Baktığım saf organik proteinler:
![]()
Goodday Protein Mix Amino Asit 500 g Fiyatı, Yorumları - Trendyol
goodday Protein Mix Amino Asit 500gr Bitkisel Protein DesteÄi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
SMOOL 2 Li Protein Seti (pirinç Proteini + Bezelye Proteini) - Vegan, Katkısız, Glütensiz, Bitkisel Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SMOOL 2 Li Protein Seti (pirinç Proteini + Bezelye Proteini) - Vegan, Katkısız, Glütensiz, Bitkisel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com