İstanbul'da sessiz ve sakin piknik alanı önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bayrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bayrak

Yeni Üye
Merhaba, Günübirlik İstanbul'a geliyorum. Yarın nişanlımla piknik yapmayı düşünüyoruz ama bildiğimiz gidecek piknik alan yeri yok. Sessiz ve sakin, insanlardan uzak yerler bizi daha çok cezbediyor. Google'dan önce sizin fikirlerinize güveniyorum, böylece size danışmak istedim. İstanbul'da piknik yapabileceğimiz yerler hakkında önerileriniz var mı? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bugün Belgrad Ormanları'na gittik, kesinlikle öneririm. Alternatif olarak ise tekrar Sarıyer tarafı olabilir. Çok güzel bir yer abi ya. :)

Merhaba, Günübirlik İstanbul'a geliyorum. Yarın nişanlımla piknik yapmayı düşünüyoruz ama bildiğimiz gidecek piknik alan yeri yok. Sessiz ve sakin, insanlardan uzak yerler bizi daha çok cezbediyor. Google'dan önce sizin fikirlerinize güveniyorum, böylece size danışmak istedim. İstanbul'da piknik yapabileceğimiz yerler hakkında önerileriniz var mı? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Polenezköy ve Kemerburgaz civarına bakabilirsiniz. Şamlar Tabiat Parkı'nı da önerebilirim.

Kemerburgaz Kent Ormanı'nı öneririm. Son derece temiz ve güvenli ortam.

Geri