Merhaba, Kısa süre önce gayrimenkul satışımız oldu ve şu an elimizde yaklaşık 5 milyon TL civarında nakit mevcut. Parayı değerlendirme konusunda kararsızlıklarımız var. Özellikle mevcut ekonomik koşullar ve piyasa dalgalanmaları göz önüne alındığında, sizlerin değerli görüşlerine başvurmak istiyorum.
Döviz (USD, EUR vb.) yatırımı mı daha mantıklı olur?
Dövizdeki hareketlilik ve kur riski dikkate alındığında uzun vadede ne kadar güvenilir seçenek olur?
Altına yatırım yapmak mı daha güvenli?
Altın fiyatlarının enflasyon karşısındaki durumu ve güvenli liman olma özelliği bu dönemde hâlâ geçerli mi?
Borsada yatırım yapmayı mı önerirsiniz?
Hangi sektörler veya hisse senetleri daha stabil ve kazançlı olabilir? Borsada risk yönetimi konusunda nelere dikkat edilmeli?
Yatırımı kısa, orta veya uzun vadede değerlendirme seçeneklerini de dikkate alarak görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler!
Döviz (USD, EUR vb.) yatırımı mı daha mantıklı olur?
Dövizdeki hareketlilik ve kur riski dikkate alındığında uzun vadede ne kadar güvenilir seçenek olur?
Altına yatırım yapmak mı daha güvenli?
Altın fiyatlarının enflasyon karşısındaki durumu ve güvenli liman olma özelliği bu dönemde hâlâ geçerli mi?
Borsada yatırım yapmayı mı önerirsiniz?
Hangi sektörler veya hisse senetleri daha stabil ve kazançlı olabilir? Borsada risk yönetimi konusunda nelere dikkat edilmeli?
Yatırımı kısa, orta veya uzun vadede değerlendirme seçeneklerini de dikkate alarak görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler!