E-Devlet'te bilinmeyen banka hesabı görünüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yakamoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yakamoz

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

E-Devlet üzerinden mevduat hesaplarımı sorguladığımda ismi bilinmeyen banka görünüyor. Hesabımı kapatacağım fakat bulamıyorum. Bankanın hangi banka olduğunu nasıl öğrenebilirim?

1716606360374.png

Bankalardan transfer yaptığınızda Papara'nın ismi görünmüyor. Kontrol edin, bilinmeyen hesap Papara'ya veya ininal'e ait çıkabilir.

Findeks raporunda tüm banka bilgileri yer alır. Kendi bankandan Findeks raporu alırsan banka isimleri görünmez. Findeks'in kendi sitesinden alırsan banka isimlerine kadar tüm detayları görebilirsin.

Bankalardan transfer yaptığınızda Papara'nın ismi görünmüyor. Kontrol edin, bilinmeyen hesap Papara'ya veya ininal'e ait çıkabilir.
Papara ve İninal gibi kuruluşlar elektronik para ve ödeme kuruluşu olarak bilinir; banka değildirler ve E-Devlet'te görünmezler. E-Devlet'te görünen hesaplar, mevduat ve katılım bankalarını gösterir. Sizdeki bilinmeyen hesap, belki Bank Asya gibi kapanmış ve sistemden silinmiş bankaya ait olabilir.

Merhaba arkadaşlar,

E-Devlet üzerinden mevduat hesaplarımı sorguladığımda ismi bilinmeyen banka görünüyor. Hesabımı kapatacağım fakat bulamıyorum. Bankanın hangi banka olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Ekli dosyayı görüntüle 61
Hayat Finans veya TOM Bank gibi yeni çıkan dijital bankalar olabilir. Normalde yeni mevduat hesap açtığınızda her gün bildirim yapıyorlar; belki de bu yeni bankalar sistemlerini tam olarak oturtmadığı için bilinmeyen olarak görünüyor. İlerleyen zamanlarda tekrar kontrol edin, güncelleme yapabilirler.

Hayat finans katılım bankasından hesap açtım 2 gün sonra kapattım ama hala düzelmedi. Bende de aynı sorun var.

A101'e ait hadi uygulamasını yükleyip hesap oluşturduysanız T.O.M bank'a ait hesap açıyorlar. 0850 399 36 36 nolu Hadi Müşteri Hattı'nı arayıp hesabınızın olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Dijital banka hesabı veya Papara, İninal gibi ödeme kuruluşlarına ait hesap olabilir. Findeks raporunu kontrol edin gözüküyordur.

Geri