Bir milyon 290 bin ton suyu arıtmadan denize deşarj yapıyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Barlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Barlas

Yeni Üye
Çocukken kanalizasyonun denize boşaldığını düşünüyordum ve haklı çıktım. Lütfen siyaset veya belediyecilik konularına girmeyin. Sadece bunu belirtmek için yazdım. Yaklaşık 10 yıl önce Taşucu Limanı'ndan kalkan bir yat gezisine katılmıştık arkadaşlarla. Yatın içinden ciddi bir ses duyduk ve aniden foseptik kokusu yayıldı. Kesinlikle denize boşaltıldığını düşündüm ama yat sahipleri inkar ettiler. Sanırım orada da aynı şey oldu.

Bursa'da yıllardır kanalizasyonun açıkça döküldüğü bölgeler var. Mudanya'ya giderek durumu kolaylıkla görebilirsiniz. Bunlardan biri BUDO iskelesinin oraya, diğeri ise Burgaz sahilindedir.

Hamzakoy bölgesi mi? En sevdiğim sahillerden biriydi. Keşke böyle bir şey duymasaydım.

Nerede olmuyor ki bunlar? Gün gelecek çok ciddi sıkıntısını çekeceğiz ama kimse bunu umursamıyor.

Hamzakoy bölgesi mi? En sevdiğim sahillerden biriydi. Keşke böyle bir şey duymasaydım.
Hamzakoy'da askeri plajda çocukken iki kulağımı kaybettik. Aşırı dalıp vurgun yemekten oldu. Şu anda her iki kulağımda da orta derecede az duyuyorum.

Geri