Arçelik buzdolabı ücretli değişim fiyat sorunu

Mehmet Abacı

Administrator
Yönetici
Merhaba, 6.5 yıllık Arçelik marka buzdolabı gaz kaçağı sorunu ile ücretli değişim yaptılar. Artık kronik bir sorun haline geldi. Dandik malzemeyi kullanıyorlar sonra gaz kaçağı diyerek müşteriden ücretli olanırım yapılıyor. Daha önceki modelim olan, Arçelik 5273 NH modeli 13.500 TL ücret karşılığında 570474 MB modeli ile değişimini yaptılar. Müşteri hizmetlerini aradım bu ücret hakkında sorunumu dile getirmek için fakat bir sonuç çıkmadı. Yeni gönderecekleri buzdolabının fiyatı ise N11.com üzerinde 17.200 TL ücret ile satılıyor. Biz ne anladık şimdi arçelik garantisinden? Düşüncem şu ki, yeni üretilen beyaz eşyalarda kalitesiz malzeme kullanarak üretim yapmak. Satarken değil sattıktan sonra yedek parça, servis, değişim gibi ürünlerden kazanmayı ilke edindiklerini düşünüyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz? İki dolap arasında ki özellik farkı ve değişim için istenilen bu tutar doğru mu?

Dolapların görüntüsü şu şekilde,
IMG_5168.jpegIMG_5167.jpeg

Hocam normalde bir üst model ile daha makul bir fiyata değiştirmeleri lazımdı. Sanki biraz abartmışlar size.

Anlam veremedim

Geri