7 Gündür Millenicom Kurulum Bekliyorum, İptal Edip Türk Telekom'a mı Geçmeliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pavel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pavel

Yeni Üye
01.02.2025 tarihinde Millenicom ve TurkNet'e başvuru yaptım. Millenicom daha erken dönüş yaptığı ve fiyat olarak daha uygun olduğu için TurkNet başvurumu iptal ettim. Telekom ekipleri gelip bağlantı kontrolü yaptı, her şey hazır dediler. O günden beri Millenicom’u bekliyorum. Kurulum için sürekli randevu veriyorlar ama kimse gelmiyor. 7 gündür bekliyorum ve artık sabrım kalmadı. Her aradığımda sadece özür dileyip hızlandırdıklarını söylüyorlar ama değişen bir şey yok. Bu kadar aksama normal mi?

Sizce Millenicom’u iptal edip Türk Telekom’a mı geçmeliyim? TT altyapısı kullanıyorlar ama 15 ay taahhüt istiyorlar, bu da kafamı karıştırıyor. Böyle bir durumda ne yapmamı önerirsiniz? Taahhütsüz olduğu için bu kadar mağdur edilmeyi kabul etmeli miyim?

Bulunduğum yerde telefon çekmiyor, internet de kullanamıyorum. İşten izin alıp randevu saatlerinde bekliyorum ama kimse gelmiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Lütfen fikir verir misiniz?

Geri