Babamın ülkeler arası seyahatlerinde kullanması için bir kamera almayı düşünüyordum. Başlangıçta telefonun kamerasıyla idare edebileceğini düşündüm, fakat pek işe yaramadı. Telefonun mikrofonu motor seslerini alıyor ve görüntüde istenmeyen eğiklikler oluyordu. ikinci el bir GoPro veya benzer kamera almayı düşünüyorum. Bütçem 5-6 bin TL arasında. 6500 TL'ye Hero 7 White gibi kameralar bulunabiliyor alacağım fiyata değer mi, emin değilim. Hero 5 de düşünülebilir, çünkü mikrofon kalitesi biraz daha iyidir. Video düzenleme sırasında yeni kameralar gibi %80 oranında düzeltilme imkanı sağlar. Benim için öncelikli olan 60 FPS kayıt özelliği. Çözünürlüğün artmasıyla birlikte kameraların stabilizasyon yetenekleri de artar, bizim için özellik çok önemli değil. Önemli olan, fiyat/kalite dengesidir. Almanya'da Hero 10'un fiyatı 9000 TL civarında, Türkiye'de DJI Action 3 yaklaşık 8K civarında. 6000 TL sınırı ikinci el kameralar içindir. Almanya'dan da kamera alabilir veya Türkiye'de uygun fiyatlı seçenek bulabilirsek değerlendirebiliriz.