2018'den beri parçalı alım yaptım. Geçen hafta elimde kalan son tutarı da coine yatırdım. 10 yılda toplam yatırdığım tutar 100.000 dolar oldu. Elimde şu an 29,927 adet cake var. Dolar bazında 20.000 dolar zarardayım. Ama 4-5 yıl önce 100.000 doları gayrimenkule yatırsaydım, muhtemelen 3 ev alırdım. Enflasyon açısından zarardayım. Cake coin olmasaydı sadece eth'a kalırdım. Cake Coin, CoinMarketCap.com'da 108. sırada. Toplam piyasa değeri 600 milyon dolar, Luna olayı gibi bir risk söz konusu değil. Umarım en az 6-7 kat kazanç sağlamışımdır ki boğada beni kurtarsın.
Geçmişe göre teknik analiz konusunda biraz bilgi sahibiyim. Price Action gibi konularda kendimi geliştiriyorum. TradingView hesabımda 130 adet alarmım var, her biri farklı stratejiye ait. Umarım 2025 boğasında doğru yerden satarım. 2022'ye kadar sadece ETH tutuyordum. 2022'de tüm ETH'leri satarak cake aldım. ETH'da olsaydım daha çok karda olurdum. Bende 38 adet ETH vardı. Son zamanlarda yatırdığım 18.000 dolar dışında.
Geçmişe göre teknik analiz konusunda biraz bilgi sahibiyim. Price Action gibi konularda kendimi geliştiriyorum. TradingView hesabımda 130 adet alarmım var, her biri farklı stratejiye ait. Umarım 2025 boğasında doğru yerden satarım. 2022'ye kadar sadece ETH tutuyordum. 2022'de tüm ETH'leri satarak cake aldım. ETH'da olsaydım daha çok karda olurdum. Bende 38 adet ETH vardı. Son zamanlarda yatırdığım 18.000 dolar dışında.