Yüzme öğrenmenin yaşı var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aristo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aristo

Yeni Üye
Merhaba,

28 yaşındayım yüzme bilmiyorum. Küçük yaşlarda denesem de başaramadım. 2-3 kez denize gittim suya girdim çıktım o kadar. Peki, 28 yaşından sonra yüzmeyi öğrenebilirmiyim? Yüzme öğrenmenin yaşı var mı? Geçekten kız arkadaşım ile denize gitmeyi planlıyoruz yüzme bilmediğim için utanıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

28 yaşındayım yüzme bilmiyorum. Küçük yaşlarda denesem de başaramadım. 2-3 kez denize gittim suya girdim çıktım o kadar. Peki, 28 yaşından sonra yüzmeyi öğrenebilirmiyim? Yüzme öğrenmenin yaşı var mı? Geçekten kız arkadaşım ile denize gitmeyi planlıyoruz yüzme bilmediğim için utanıyorum.
Elbette yüzmeyi öğrenebilirsiniz. Yüzme öğrenmenin yaşı yoktur, her yaştan insan sağlıklı ve keyifli beceriyi edinebilir.

Merhaba,

Yüzmeyi öğrenmenin belirgin yaşı yoktur. Erken başlamak elbette avantaj sağlamaktadır. Yetişkinlerde öğrenilmiş korkular eğitim sürecini yavaşlatıcı etken görülebilir fakat yetişkinlerin başarı oranı çocuklardan az değildir. Her yaşta birey yüzme sporuna başlayabilir.

Geri