Genel Yazım Kuralları:
Noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakmayın, bitişik yazın.
Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakın.
Cümleye büyük harfle başlayın ve cümleyi noktayla bitiriniz.
Soru işareti gibi noktalama işaretleri kullanın.
"-mı" ve "-mi" gibi soru eklerini ayrı yazın.
Bulunma haricindeki "da" eklerini ayrı yazın. Örneğin: "O ekran kartından bende de var."
"-abilmek" ve "-ebilmek" ekleri bitişik yazılmalıdır. Örneğin: "İşlemcimi overclock edebilir miyim?"
Kısaltmaları büyük harflerle yazın. (CPU, GPU, RAM, AMD, MHz, GHz gibi...)
Konu başlığında nokta kullanmayın.
Cümlenizin tamamını kalın yazmayın. Önemli yerleri veya başlıkları kalın yazabilirsiniz.
Mesajlarınızda tamamen büyük harf kullanmayınız.
Tavsiyeler ve Bilgilendirmeler:
Herhangi bir ürüne veya konuya link vereceğiniz zaman, bu linki kelimeye vermeyecekseniz bir satır boşluk bırakarak verin. Bu, okunabilirliği arttıracaktır.
Konulara eklediğiniz resimleri, resim içeriğine göre adlandırabilirsiniz.
Yazılan rehberleri tane tane ve adım adım baştan sona okuduktan sonra uygulayın. Böylece rehbere başladığınızda eksik bir şey kalmaz.
Konuya yüklenen resimleri daima Tam Resim olarak ekleyin.
Kullanıcı adınızı belirtilen şartlar doğrultusunda profilinizden değiştirebilirsiniz.
Rapor sistemi karşılıklı konuşma yeri değildir, gereksiz yere meşgul edilmesi yasaktır.
Kural ihlalinde bulunan kullanıcıların yetkileri aşağıda tabloda belirtilen sürede ya da yönetim ekibi inisiyatifinde belirlenecek sürede kısıtlanabilir.
Kullanıcı incelemeleri bölümü sadece kendi özgün yazı ve videolarınız içindir. Buradaki paylaşımlarınızdan da site genelinde olduğu gibi siz sorumlusunuz. Sitede yer alan haberlerin ve içeriklerin başka bir kaynaktan alınarak bu bölümlere eklenmesi 11. Kural nezdinde değerlendirilebilir.
Noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakmayın, bitişik yazın.
Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakın.
Cümleye büyük harfle başlayın ve cümleyi noktayla bitiriniz.
Soru işareti gibi noktalama işaretleri kullanın.
"-mı" ve "-mi" gibi soru eklerini ayrı yazın.
Bulunma haricindeki "da" eklerini ayrı yazın. Örneğin: "O ekran kartından bende de var."
"-abilmek" ve "-ebilmek" ekleri bitişik yazılmalıdır. Örneğin: "İşlemcimi overclock edebilir miyim?"
Kısaltmaları büyük harflerle yazın. (CPU, GPU, RAM, AMD, MHz, GHz gibi...)
Konu başlığında nokta kullanmayın.
Cümlenizin tamamını kalın yazmayın. Önemli yerleri veya başlıkları kalın yazabilirsiniz.
Mesajlarınızda tamamen büyük harf kullanmayınız.
Tavsiyeler ve Bilgilendirmeler:
Herhangi bir ürüne veya konuya link vereceğiniz zaman, bu linki kelimeye vermeyecekseniz bir satır boşluk bırakarak verin. Bu, okunabilirliği arttıracaktır.
Konulara eklediğiniz resimleri, resim içeriğine göre adlandırabilirsiniz.
Yazılan rehberleri tane tane ve adım adım baştan sona okuduktan sonra uygulayın. Böylece rehbere başladığınızda eksik bir şey kalmaz.
Konuya yüklenen resimleri daima Tam Resim olarak ekleyin.
Kullanıcı adınızı belirtilen şartlar doğrultusunda profilinizden değiştirebilirsiniz.
Rapor sistemi karşılıklı konuşma yeri değildir, gereksiz yere meşgul edilmesi yasaktır.
Kural ihlalinde bulunan kullanıcıların yetkileri aşağıda tabloda belirtilen sürede ya da yönetim ekibi inisiyatifinde belirlenecek sürede kısıtlanabilir.
Kullanıcı incelemeleri bölümü sadece kendi özgün yazı ve videolarınız içindir. Buradaki paylaşımlarınızdan da site genelinde olduğu gibi siz sorumlusunuz. Sitede yer alan haberlerin ve içeriklerin başka bir kaynaktan alınarak bu bölümlere eklenmesi 11. Kural nezdinde değerlendirilebilir.