Merhaba, Aşağıda anlatacağım durumun suç olup olmadığını merak ediyorum. Öncelikle herhangi bir suç işlemediğimi belirtmek isterim; Allah yaşatmasın ve herkese hayırlı ve iyi akşamlar dileyerek konuya geçiyorum. Bir otelden bahsedeceğim, ismini reklam olmaması adına vermeyeceğim. Bu otelde ailemle 3 gece konaklamak istediğimde ve Türkiye menşeli bir rezervasyon sitesinden rezervasyon yaptırmak istediğimde maliyet 102 bin TL olarak belirlendi.
Aynı oteli, aynı tarihleri, aynı ailemi ve beni kullanarak VPN ile yabancı bir rezervasyon sitesinden rezervasyon yaptırırsam maliyet 67 bin TL olarak çıkıyor. Peki, ikinci seçeneği kullanarak rezervasyon yaptırmak bir suç ya da sorun teşkil eder mi? 35 bin TL'lik bu büyük fark, 2 asgari ücret kadar bir fark anlamına geliyor ve bu kadar fazla ödeme yapmak istemiyorum.
Aynı oteli, aynı tarihleri, aynı ailemi ve beni kullanarak VPN ile yabancı bir rezervasyon sitesinden rezervasyon yaptırırsam maliyet 67 bin TL olarak çıkıyor. Peki, ikinci seçeneği kullanarak rezervasyon yaptırmak bir suç ya da sorun teşkil eder mi? 35 bin TL'lik bu büyük fark, 2 asgari ücret kadar bir fark anlamına geliyor ve bu kadar fazla ödeme yapmak istemiyorum.