RimWorld - Anomaly Dlc Yolda / Korkmaya hazır mısınız?

BlindManThe

Moderator
Yönetici
Yeni tehditlerle dolu bu genişleme paketinde , oyuncuların kişisel korku hikayelerini yaratmalarını sağlar.Klasik korku öykülerinden esinlenerek, oyunculara dehşet, psikolojik gerilim, şüphe ve gizem gibi yeni duygular yaşatır.Oyuncular, canavarların güçlerini ele geçirmek için büyük bir tesis inşa edebilir, canavarları yakalayabilir ve inceleyebilir.Yeni silahlar ve ekipmanlar inşa ederek canavarlarla savaşabilirsiniz.

Birde Steam üzerinden verdiği İNGİLİZCE röpörtaja bakalım .
Rimworldün yapımcısının ağzından Şunları kaleme aldık :

ANOMALİYİ NEDEN YARATTIK?Ludeon Stüdyosu'nun kurucusu Tynan, Anomaly yapmaya neden karar verdiği hakkında şunları söylüyor:

"RimWorld'de daha önce karşılaşmadıkları yeni duyguları oyunculara vermeyi istedim. Dramatik savaş gerilimi, aile sıcaklığı, problem çözme ve daha birçok duygu etrafında hisleri keşfettik. Şimdi yeni duyguları tetiklemek istedim - dehşet, psikolojik gerilim, şüphe ve gizem. Korku teması, keşfetmek için yeni duygusal bir manzara açıyor.

Yönetim ve korkuyu bir araya getiren pek çok oyun yok, bu yüzden bu iki öğeyi birleştirmek ilginç bir tasarım zorluğuydu.

Rimwold yeni dlc ve 2024 mart ayında belki çıkar .
Belki 2024 içersinde ama yine de çıkar .

Geri