Papara otomatik abonelik ücretini iade eder mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Esat

Yeni Üye
Merhaba, son iki aydır yurtdışı aboneliği için hesabımdan 2.000 TL çekiliyor. İptal etmeyi denemiştim fakat otomatik olarak çekilmiş. Papara'ya ibraz talebinde bulundum, geri ödenir mi sizce? Para bu sabah tekrar çekildi, hemen aradım.

Papara yetkilisi kurumdan iptal etmem gerektiğini söyledi. Bugün ancak kurumdan iptal işlemi yapabildim. İptalime rağmen para çekildi. Papara ibrazı olumlu döner mi, ne yapmalıyım? Daha önce Papara'ya ibraz talebinde bulunan biri süreç hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Facebook'ta aynı sorunu yaşadım. Haberim olmadan Facebook hesabımdan 4.500 TL çekmişti. Olaylar oldukça karmaşıktı, şu an burada detayları anlatamam. Parayı geri aldım, fakat önce sizin karşı firma ile iletişime geçip talepte bulunmanızı ve bunun için bir ekran görüntüsü istediklerini belirttiler. Yani, önce YouTube ile iletişime geçip talepte bulunmalısınız. Sonrasında iptal süreci yaklaşık 2 ay sürmüştü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yapılan işlemde ibraz olması için işlemin sizin bilginiz dışında gerçekleşmesi gerekiyor. Aboneliği başlatan sizsiniz ve siz ibraz talebini açarsınız, karşı taraf onay verirse iade edilir.

Geri