İsrail halkı sokaklara döküldü, ortalık karışık!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IghhYee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsrail'deki insanlar da bizim gibi normal halk. Netanyahu ve ekibi gitmedikçe İsrail huzura kavuşamaz. Aslında halk birçok kez istifa eylemleri düzenledi, ancak sonuç alınamadı.

İsrail'deki insanlar bizim gibi normal bir halk değil dostum, hepsi asker değil ve dost canlısı insanlar da değil. Birçok İsrailli tanıdım ve bazıları kendilerini diğerlerinden üstün gördüğünü düşündü, çünkü inançları ve kültürlerinde böyle bir algı olabilir. Bu yüzden, Yahudilere tamamen güvenmek yerine dikkatli olmak önemlidir.

Balistik saldırıları, hava savunma sistemleri yüksek oranda engelleyecektir.

Demir Kubbe'nin Negev'de devre dışı kaldığını düşünüyorum.

Demir Kubbe'nin Negev'de devre dışı kaldığını düşünüyorum.
Çalışsa bile, 2.2-2.5 Mach hızındaki hipersonik füzeleri engelleyemeyebilir. Elta EL/M-2084 AESA radarı kullanıyormuş, 470 km'ye kadar tarama yapabiliyor, ancak 70 km içinde müdahale edebiliyor çünkü Raytheon tarafından üretilen süpersonik füzeler kullanılıyor. Bu füzelerin menzili ise 4 ila 70 kilometre arasında değişiyor.

Hocam, medya çok saçma şeyler paylaşıyor. İsrail'i seyir füzesiyle vurdu falan diyorlar ama ben İran'ın uçak kaldırdığını falan duymadım. O açıdan söylüyorum.

Birkaç saat internetten uzak kalmaya karar verdik, tekrar dönünce neler olmuş bakalım. :D

Orta Doğu'da kartlar yeniden dağıtılıyor. Şaka bir yana, sonunda yine zararlı çıkarız gibi görünüyor.

O bölgelerde yaşayan herkes için gerçekten korkunç bir manzara...

Geri