GSM taahhüdüm bitiyor, fiyatlar uçmuş!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yörük
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yörük

Yeni Üye
Merhaba, Vodafone GSM taahhüdüm bu ayın 22. gününde bitiyor. Fiyatlar çok yüksek. Başka bir operatöre geçmemi mi önerirsiniz, yoksa yine Vodafone içinde kalıp devam mı etmeliyim? Bana 10 ile 20 GB arasında, 200 - 300 TL bandında bir tarife önerir misiniz?

Mevcut tarifim: 25 GB internet + 1000 dakika her yöne + sosyal medya sınırsız + Vodafone sınırsız konuşma: 225 TL

Taahhüt bitimi en ucuz çıkan tarife: 18 GB internet + 2000 dakika + sosyal medya ilk 3 ay 290 TL, sonraki aylar 390 TL.

Vodafone en ucuzu galiba, TT'ye bulaşma zaten. Eğer bütçen 300 TL falansa, Turkcell'e de yaklaşma. Yeni paket yaptım, 40 GB internet, 1000 dakika ve 250 SMS, 650 TL. Vodafone olduğum yerde çok fazla çekmiyor, o yüzden mecburen Turkcell kullanmam lazım. Vodafone iyidir.

Hocam, kendim ara, hattımı kapatmak istiyorum demeyi dene. Yeni taahhütler pahalı falan vs. de, ucuz paket çıkartabiliyorlar.

Babamı aradılar 1-2 ay sürekli 90-100 TL falan ödüyordu. Babam hep yüzlerine kapattı telefonu. En sonunda '135 TL'ye aynı tarifeyle 1 yıl sözleşmeniz yenilendi' diye mesaj geldi. İlk seferinde kabul etmedim, ikincisinde de kabul etmedim. Ama üçüncüsünde kabul ettim. Keşke kabul etmeseydim, belki yarı fiyatına fatura ödüyor olurdum. Şu an 235-245 civarı bir şey benimki, şu an 1 yıllık taahhütüm var.

Merhaba, Vodafone GSM taahhüdüm bu ayın 22. gününde bitiyor. Fiyatlar çok yüksek. Başka bir operatöre geçmemi mi önerirsiniz, yoksa yine Vodafone içinde kalıp devam mı etmeliyim? Bana 10 ile 20 GB arasında, 200 - 300 TL bandında bir tarife önerir misiniz?

Mevcut tarifim: 25 GB internet + 1000 dakika her yöne + sosyal medya sınırsız + Vodafone sınırsız konuşma: 225 TL

Taahhüt bitimi en ucuz çıkan tarife: 18 GB internet + 2000 dakika + sosyal medya ilk 3 ay 290 TL, sonraki aylar 390 TL.
Çok basit, faturasıza geç. 2 ay sonra online işlemlere harika teklif geliyor, kabul et, devam et!

Geçen forumda aynı konu vardı, arkadaşın söylediğini yaptım. Yeni tarife: 20 GB internet, 1000 dakika her yöne, SMS, Vodafone ve sabit hatlar sınırsız, Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Messenger ve YouTube sınırsız. 330 TL.

Eğer power user değilseniz, Netgsm'in fiyatları çok makul.

NetGSM kullanıyorum ben boş yere İngilizleri zengin etmişiz şimdiye kadar. Fiyatları uygun ve yerli firma.

Geri