En hızlı nasıl kilo alabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hüseyin

Yeni Üye
Merhaba, kilo almak istiyorum ama ne yapsam kilo almıyorum. Acilen 1 hafta içinde 20 kilo almam lazım. En hızlı şekilde kilo nasıl alabilirim?

Dostum, 1 haftada 20 kilo almak mümkün değil. Sonradan oluşabilecek hastalıkları hiç mi düşünmüyorsun? Kendini düşünmediğin gibi bir de yardımcı olana ödül vereceksin. Kilo alma ve verme süreci diyetisyen ve doktor arasında bağlantılı durumdur. Hastalığın var mı, rahatsızlığın var mı, böbreklerinde sorun var mı, daha bir ton soru var. Bunları ölçtürmeden bırak 20 kiloyu, 1 gram bile alma.

1 haftada 5 kilo aldırabilen varsa hediye ödül vereceğim.

Önce kalori takibi yapın. Günlük ne kadar kalori aldığınızı hesaplayın, sonra 3000 kaloriden fazla almaya çalışın.

1 hafta içinde imkansız ama kalori hesabı yap. Ona göre tüketirsen çok iyi olur senin için. Spor yapıyorsan Hardline Gainer öneririm, kilo almama yardımcı olmuştu. Uygulama olarak FatSecret'i kullanıyordum, programa göre beslenirsen zamanla kilo alabilirsin. Önemli olan sağlıklı bir şekilde almak.

1 hafta içinde sana 20 kilo kimse aldıramaz, hocam. Kusura bakma, istediğin kadar tuzlu ye, su iç, ödem depola; imkansız, 1 haftada 20 kilo çekmezsin. Kilo alıp vermenin formülü çok basittir; günlük kalori ihtiyacını hesaplarsın, üstüne çıkarsan kilo almaya başlarsın, altına inersen kilo vermeye başlarsın uzun vadede. Bunu iki ay desen yapardık, bak çok güzel makro hesabı çıkartırdım.

Marketten cici bebe ve süt alın. Cici bebeyi bir kaseye dökün, üzerine süt dökün, iyice ezin ve karıştırın. 1 hafta boyunca yerseniz, hafta içinde sürekli tekrarlarsanız size ciddi kalori aldıracaktır.

1 ayda 20 kilo alabilirsiniz. Kalori bombası shake tarifleri mevcut ancak sonunda fıtık mı olursunuz, ne olur bilmem. 1 haftada 20 kilo alırsanız muhtemelen hastanelik olursunuz.

Halter ve güreş gibi olimpiyat sporlarında siklet değiştirmeyeceksen, askerden kaçmak istiyorsun gibime geldi.

Benim uyku problemim olduğu için Ketia adlı bir ilaç kullanmıştım. İlaç yüzünden fazladan 15 kilo aldım ve vermek istiyorum. İlaç inanılmaz iştah açıyor. Öneririm.

1 haftada mümkün olan maksimum 2-3 kilo almak sağlığına ciddi zarar verebilir.

Geri