Domain spam score ne zaman silinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ayvacık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ayvacık

Yeni Üye
Merhaba, 2. el domain satın aldım. Domaini sonradan kontrol ettiğimde spam score oranı %11 olarak gözüküyor. Şuan site kurulu değil. Peki, spam score oranı ne zaman sıfırlanır ve silinir?

Boş durunca silinmiyor; daha çok kullanılırsa, silindiğini biliyorum (kaliteli içerik, hit artışı vb.).

Merhaba, 2. el domain satın aldım. Domaini sonradan kontrol ettiğimde spam score oranı %11 olarak gözüküyor. Şuan site kurulu değil. Peki, spam score oranı ne zaman sıfırlanır ve silinir?
Spam score’un sıfırlanması veya önemli ölçüde düşmesi zaman alabilir. Domainin geçmişteki durumuna ve sizin düzenli olarak yapacağınız iyileştirme çalışmalarına bağlı olarak değişebilir. Genellikle birkaç ay sürebilir, ama bazen daha uzun zaman alabilir.

Google Search Console Kayıt Edin.
  • Domaininizi Google Search Console’a kaydedin.
  • Geçmişteki hatalar ve sorunlar hakkında bilgi edinin.
  • Gerekiyorsa Google’dan yeniden değerlendirme isteğinde bulunun.
Backlinkleri İnceleyin.
  • Domaininize gelen backlinkleri analiz edin.
  • Spam veya kötü niyetli sitelerden gelen backlinkleri reddedin (disavow tool).
Güvenilir Sitelerden Backlink Kazanın.
  • Domaininize güvenilir ve otoriter sitelerden backlink kazanın.
  • Sosyal medyada ve diğer platformlarda domaininizi tanıtın.

SS değeri, Google gözünde hiçbir anlam ifade etmiyor. Düzenli içerik girildiğinde kendiliğinden düşecektir.

Geri