Diş teli mi, şeffaf plak mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yurdagül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yurdagül

Yeni Üye
Merhabalar, ön iki dişimin arasında biraz boşluk var ve yanlarındaki 1-2 dişimde yamukluk mevcut. Şeffaf plak ya da diş teli taktırmayı düşünüyorum, ancak bu konuda pek bilgim yok. Eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. İstanbul içinde önerdiğiniz diş klinikleri varsa isimlerini alabilirim. Teşekkürler!

Merhabalar, ön iki dişimin arasında biraz boşluk var ve yanlarındaki 1-2 dişimde yamukluk mevcut. Şeffaf plak ya da diş teli taktırmayı düşünüyorum, ancak bu konuda pek bilgim yok. Eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. İstanbul içinde önerdiğiniz diş klinikleri varsa isimlerini alabilirim. Teşekkürler!
Şeffaf plak kullanmadım, ama diş teli deneyimim var. Sadece üst dişlerime taktırdım ve 9-10 ay boyunca kullandım. Dişlerim küçükken yamuktu ve devlet hastanelerinde sıra aşırı uzun olduğu için aileme yük olmamak adına ses etmedim. Gülümsemekten çekinmeme neden oluyordu.

İlk maaşımla dişlerime tel taktırdım ve bu, hayatımda aldığım en iyi iki karardan biriydi. Diğeri de bebek yapmaktı. İkisini de kesinlikle tavsiye ederim. Hayatınız değişiyor! (y):coffee:

Şeffaf plak kullanmanızı tavsiye ederim. İleri seviye ağız taramaları ile tedavi süresince kullanacağınız plaklar üretiyorlar. Örneğin, size 15 adet plak veriliyor ve her aşamada bir sonraki plağa geçerek dişlerinizi hedeflenen şekle getiriyorsunuz. Konfor açısından da oldukça iyi seçenektir.

Geri